You are here: Home / Coafat / Tunsori vara 2014
Tunsori vara 2014

Tunsori vara 2014

În fiecare an, stiliștii care lansează trenduri vin și ne surprind cu noi tendințe care ne motivează să le punem în practică pe cliente (pe aceia dintre noi care suntem hairstyliști), sau să mergem la salon cu vreo poză, ca inspirație pentru cel/cea care se va juca cu părul nostru. Am fost foarte entuziasmată atunci când câteva dintre prietenele mele m-au lăsat să le tund/vopsesc după bunul meu plac 🙂 De fiecare dată când am de-a face cu persoane deschise la nou, rezultatul nu se lasă așteptat. Așa că am pornit la treabă cu prima dintre fete pe care am încercat o tunsoare pixie (ea având părul până la umeri). Era atât de fericită că în sfârșit se tunde scurt, după o perioadă în care, zicea ea, s-a ‘chinuit’ cu părul care nu voia s-o asculte nicicum, atunci când încerca să și-l aranjeze.

 

Al doilea model mi-a arătat câteva poze cu tunsori medii (puțin deasupra umerilor). Am vazut că din ce în ce mai multe vedete au adoptat acest stil, care se coafează lejer. De data asta am tuns cam 20 de centimetri din părul prietenei mele, l-am texturizat (ca să nu aibă tot volumul la bază), i-am tuns bretonul puțin asimetric, iar cărarea a fost una extremă (ceea ce e foarte ‘in’ zilele astea:). Deși ea avea părul nici drept, nici ondulat, am decis s-o usuc cu difuzorul, iar la sfârșit, am luat câteva șuvițe pe care le-am ondulat (cu un ondulator clasic), însă doar pe jumătate.

 

Ce-a de-a treia persoană nu voia neapărat o schimbare majoră de look, ci doar câteva șuvițe ușor mai deschise decât baza ei naturală, iar ca tunsoare dorea ceva natural, ușor de aranjat. Asa că am ales să îi fac un baleiaj, încercând să-i dau impresia de volum, accentuând tunsoarea mai ales în zona calotei, pentru a obține același efect.

 

Vă încurajez să îndrăzniți mai mult, mai ales acum cu venirea sezonului cald 🙂

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top