You are here: Home / Generale / Tendințe primăvară-vară 2013
Tendințe primăvară-vară 2013

Tendințe primăvară-vară 2013

Asa cum în modă se anticipează ce va fi în trend peste un sezon (sau chiar două), și în hairstyling se întâmplă la fel. Am căutat să văd ce se poartă pe catwalk (și nu numai), și am ajuns la următoarele concluzii:

– Părul prins la spate, într-un coc ușor de realizat, este încă pe val. Fie că aveți părul drept sau ondulat, cu efort minim, puteți obține acest look.

coc lejer coc finisat coc 2

– Împletiturile încă mai sunt în vogă (de ceva sezoane se pare), deși mulți par a fi reticenți la această idee. Există nenumărate modele de împletituri, tehnici, ș.a.m.d., pe care le puteți adapta stilului vostru. Sunt sigură că și vouă vi se potrivește cel puțin o împletitură 🙂 Aici am să vă arat câteva exemple :

par impletit french-braid

– Onduleurile lejere, cu aspect dezordonat sunt probabil cel mai ușor de obținut. Majoritatea avem părul “nici drept nici ondulat”. Tot ce trebuie să faci este să folosești pe câteva șuvițe placa, ondulatorul sau bigudiuri flexibile, pentru a-ți întoarce puțin vârfurile, și a da părului acea impresie de dezordonat ordonat.

onduleuri

– Nu uitați de accesoriile de păr ! Dacă aveți agrafe, elastice cu diferite aplicații, bentițe, eșarfe, folosiți-le fără ezitare. Ele vor da look-ului tău un aspect inedit. O coafură simplă, căreia i se adaugă un accesoriu neobișnuit, va atrage privirile instant. Iată și câteva modele :

accesorii par accesorii par 2 accesorii par 3

Eu încerc să conving femeile că nu există coafuri “bune” sau “gresite”, de aceea vă sugerez și vouă să încercați lucruri cât mai diverse cu părul vostru. Ce v-am arătat mai sus sunt doar câteva din ideile pe care le puteți adopta, însă puteți adauga la lista aceasta și alte moduri de a vă purta părul.

Nu uitați ca iarna aceasta să vă hidratați bine părul, deoarece frigul și vântul îl usucă și degradează.

Vă doresc un decembrie cât mai plăcut, fără stresul cumpărăturilor, pentru că, până la urmă, de Crăciun sărbătorim nașterea lui Isus, nu a lui Moș Crăciun.
🙂

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top