You are here: Home / Coafat / Tendinte in hairstyling pentru 2014
Tendinte in hairstyling pentru 2014

Tendinte in hairstyling pentru 2014

Ca în fiecare început de an, încerc să urmăresc care e pulsul în ce privește tendințele în beauty, ce se poartă în materie de hairstyling, și care sunt ultimele nuanțe care au fost adoptate de vedete.

După cum ați observat deja, multe dintre vedetele de la Hollywood au adoptat tunsori scurte (pixie cut), și au renunțat la lungime, pentru un look mai versatil (vezi Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, și altele). Asta nu înseamnă că suntem obligate cu toate să renunțăm la părul lung. Nicidecum. Pentru cele care încă vor să își păstreze lungimea, le sugerez să adopte un look cât mai natural, sau, cum îi mai spun eu, o coafură dezordonat ordonată 🙂 Din ce în ce mai multe cliente mă roagă să le coafez astfel încât să dea impresia că s-au aranjat singure, fără să pară că tocmai au ieșit dintr-un salon. După cum ne-a arătat și Kate Moss în campania Kerastase, părul aparent dezordonat este foarte IN.

În ce privește cromatica, culorile pastelate (sau accentele) sunt un must-have. Irise-ul, roze-ul, cenușiul (cendre) și în general nuanțele metalice, se află în topul preferințelor. Așa cum am văzut și în prezentările de modă, aceste nuanțe au acaparat podiumul. Dar cum nu toată lumea este blondă, cele care vor să păstreze o nuanță naturală, pot opta pentru culori pline, cu ușoare reflexe, obținute prin tehnica baleiajului.

Ombre-ul poate fi adaptat, în sensul în care contrastul poate fi ameliorat, păstrându-se câteva șuvițe mai deschise, mai ales în jurul feței.

După cum susțineam încă de la primele articole, vă sugerez să purtați ce vi se potrivește, însă fiți deschise la idei și stiluri noi 🙂

Vă doresc un an înfloritor 🙂

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top