You are here: Home / Raspunsuri la intrebari

Raspunsuri la intrebari

Pe blog incerc sa raspund la intrebari mai “tehnice” sau la obiect, mai ales despre articolele scrise. Inainte sa puneti o intrebare ar fi util sa cititi articolele deja postate (de exemplu cel despre Visagism, pentru a va da seama ce forma a fetei aveti, si cam ce linii va avantajeaza)

Pentru intrebari de genul “M-am plictisit de freza actuala, cum ma sfatuiti sa ma tund” sunt bucuroasa sa va ofer consultanta la salonul la care lucrez (Str. Grigore Alexandrescu, 50, sector 1).

:)

 

458 comments

  1. doresc sa stiu cum se face o fisa de lucru pentru coafor

  2. Buna ! As vrea sa stiu daca as putea sa folosesc colour touch vopsea de la wella cu oxidant 6% pt ca stiu ca e indicat sa fie 4% , daca da , s-ar intampla ceva grav cu parul meu , sau ce imi indicati .?

  3. Acum 1 luna mam decolorat si vopsit la salon,eram bruneta si mam facut rosu aramiu.super tare numai ca sa mai dus culoarea si miau crescut radacinile.vreau sa ma vopsesc acasa cu syoss rosu intens dar nu stiu cu ce sa incep.mai intai cu lungimea parului si apoi radacini? Pentru ca am auzit k radacinile se deschid cel mai repede si oricum lungimea parului e si decolorata.deci am nevoie de un sfat ca nu as vrea sa ies cu radacinile mai rosii.multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top