You are here: Home / Programare la salon!

Programare la salon!

Pentru moment sunt relocata in Germania, in zona Heidelberg. Va astept sa ne cunoastem, pe cei care cautati un hairstylist, si locuiti sau vizitati zona aceasta.

O zi frumoasa!
Teddy
But the verbal score was the same as homework help last year, 508, and has registered an increase of only 4 points over the last 10 years.

10 comments

 1. Am parul grizonat, spre alb, doresc sa-l ichid la culoare aproape de argintiu, cum pot sa fac?,…ce vopseaua pot sa folosesc.
  Sunt din ARAD, imi puteti recomanda un salon

 2. Am o anuminta virsta (peste 40 ani) si ca barbat ma cam deranjeaza parul grizonat (alb pe alocuri). Ma intereseaza o solutie de vopsea de par dedicata barbatilor care sa nu dea un colorit uniform ci sa reduca parul grizonat de la 50% la 20%. Imi puteti recomanda o vopsea de par care sa satisfaca aceste cerinte? Dvs. mai aveti salonul in Romania?

 3. Buna,

  Sunt interesata de aplicarea unor suvite subtiri blonde (cu un ton sau maxim doua tonuri fata de nuanta naturala a parului), pe parul natural saten deschis. Imi doresc produse cat mai naturale, pentru ca folosesc de multa vreme produse organice si nu as vrea sa stric structura parului. Cam cat costa manopera (am parul lung) si ce produse sugerati de la salon?

  Multumesc si o zi frumoasa

 4. Angelescu Georgeta

  Buna,

  Am parul lung, des, cret (semi-ondulat). Imi doresc un ombre si as vrea sa stiu daca se vede frumos si la parul cret (pana acum am vazut doar la fete cu parul drept). Ma intereseaza cat costa si cand as putea sa obtin o programare pentru saptamana viitoare?

  Multumesc!

 5. Buna as vrea si eu sa ma vopsesc, dar sunt in dilema sa ma vopsesc tot roscat sau sa revin la saten..plus ca as vrea si ombre..dar m-ar interesa si un pret. Multumesc!

 6. Buna as vre sami fac manichiura as vre sa stiu cam cit ar costa?

 7. Buna,

  Ma intereseaza sa ma vopsesc – sunt blonda si as vrea tot un blond. Cam cat ar costa un vopsit la salonul la care lucrezi?

  Mersi

  Patty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top