You are here: Home / Produse par / Produse pentru părul fin, subțire și lipsit de volum

Produse pentru părul fin, subțire și lipsit de volum

Pentru a obține un rezultat cât mai bun, părul trebuie pregătit in prealabil. De aceea e important să folosiți produsele adecvate tipului dumneavoastră de păr. Folosirea corectă a acestora vă va ușura munca pe care o duceți cu părul 🙂

Spuma de păr (clasică)

Poate fi folosită pentru a da volum și textură părului. Persoanele cu păr ondulat natural o pot folosi pentru a-și defini buclele (în cazul în care folosesc difuzorul), iar cele cu păr fin, pentru a-l texturiza. Se aplică pe părul zvântat, înainte de coafat (vezi articolele cu coafatul părului lung, mediu și scurt). Ea nu se folosește pe părul uscat (la o zi sau mai multe după spălare), pentru că îmbâcsește părul, iar efectul nu va fi cel dorit. Spuma nu ar trebui folosită de cei care doresc să-și întindă părul și au firul creț, rebel și uscat.
Pentru a folosi cat mai corect acest produs, agitați flaconul și eliberati o cantitate suficientă de produs, apoi omogenizați-l în palme și aplicați-l pe păr.

Spuma pentru volum la rădăcină

Se poate folosi atât pe părul lung, cât și pentru a texturiza o coafură mai scurtă. Se pulverizează aproape de rădăcină, pe cărări. La fel ca spuma clasică, aceasta poate fi utilizată pe părul fin, subțire, lipsit de volum. Folosită pe părul rebel și dezordonat, nu va avea rezultatul dorit, pentru că acesta nu mai are nevoie de texturizare în plus.

Spray pentru textură

Este ideal pentru părul subțire și fără volum. Acesta dă corp firului de păr, făcându-l mai ușor de coafat, iar coafura va rezista mai mult timp. Se pulverizează tot pe părul zvântat, cam 4-5 fâșuri. Poate fi folosit și dacă doriți puțin volum (asta în cazul părului mediu/scurt), și pentru o coafură naturală. Acesta nu ar trebui folosit pe un păr uscat, deshidratat și/sau electrizat.

Spray (sau cremă) pentru protecție termică

Părul trebuie protejat și când folsim feonul, dar mai ales atunci când hotărâm să utilizăm placa/ondulatorul. Majoritatea brandurilor au produse destinate folosirii plăcii, așa că nu vă sfiiți să le folosiți. Ideal ar fi ca placa să nu fie folosită foarte des (adică la 2-3 zile). Orice lucru în exces este dăunător. Dacă aveți părul scurt și vă tundeți regulat, scăpați repede de vârfurile uscate și deteriorate. Dacă însă aveți părul lung și folosiți prea des placa, părul va deveni tot mai aspru și deshidratat, și nu va avea un aspect sănătos. Prin urmare, nu ezitați să folosiți orice produs termoprotector înainte de a începe coafatul. Dacă folosiți placa, nu o țineți pe șuvița de păr mai mult de 2-3 secunde. La fel trebuie procedat și cu ondulatorul.
Spray-ul se pulverizeaza pe păr, uniform, înainte de coafat (pe părul zvântat, pentru a crea o pelicula protectoare în jurul firului). La fel faceți și cu crema, omogenizați-o în palme, și încercați să o distribuiți cât mai uniform, având grijă să ajungă mai ales pe vârfuri și lungimi. Acest produs poate fi folosit pe toate tipurile de păr, în special pe cel uscat și rebel.

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top