You are here: Home / Produse par / Produse pentru coafurile scurte și medii

Produse pentru coafurile scurte și medii

Ceara

Eu o recomand celor cu tunsori scurte (și medii spre scurte). Are un efect foarte natural, iți dă impresia că părul s-a așezat singur 🙂 Poate fi folosită și de bărbați. Există multe tipuri de ceri, de la mate spre cele mai strălucitoare, de la cele cu indice de menținere scăzut, până la cele cu menținere mai puternică, dar o alegeți pe cea care vă convine cel mai mult. Totul depinde de rezultatul pe care vreți să-l obțineți, iar în funcție de asta alegeți produsul potrivit.
Este important să omogenizați produsul în palme cât mai bine, înainte să-l aplicati pe păr, pentru că altfel veți rămâne cu zone încărcate de ceară. Încercați să nu atingeți rădăcina când aplicați produsul pentru că există posibilitatea ca părul să arate prea gras.

Gelul

Efectul acestui produs (după cum știe toată lumea) este lucios și umed. Eu îl recomand tot celor cu tunsori scurte. Şi de data asta nu trebuie exagerat cu cantitatea folosită. În funcție de ceea ce doriți să obțineți, puteți alege între geluri cu fixare forte până la cele extra forte.
Pe lângă acestea două, puteți folosi și spray-ul pentru texturizarea părului, înainte să-l uscați (vezi paragraful cu Spray-ul pentru textură).

Share Buttoncoded by nessus

One comment

  1. Mai e un pordus intre ceara si gel care da un efect minunat parului scurt si in trepte.

Scroll To Top