You are here: Home / Produse par / Produse destinate părului ondulat, rebel și dezordonat
Produse destinate părului ondulat, rebel și dezordonat

Produse destinate părului ondulat, rebel și dezordonat

Pentru a obține un rezultat cât mai bun, părul trebuie pregătit in prealabil. De aceea e important să folosiți produsele adecvate tipului dumneavoastră de păr. Folosirea corectă a acestora vă va ușura munca pe care o duceți cu părul 🙂

Cremă pentru netezirea părului

bucle dezordonate
Destinată în special celor care vor să-și îndrepte părul, și/sau să îl disciplineze. În general, părul ondulat este mai electrizat și e mai dificil de așezat dacă îl lăsăm în voia sorții. Așa că înainte de coafat, pregătiți-l puțin, pentru că așa coafura va rezista mai mult. Acest produs poate fi folosit și de cei cu păr rebel (nu neapărat creț) și foarte uscat. În general, astfel de creme sunt și puțin hidratante, așa că se potrivesc acestui tip de păr. De obicei părul fin și subțire nu necesită un astfel de produs, pentru că l-ar aplatiza și mai mult, lipsindu-l de volum.
Se repartizează o cantitate suficientă de produs (în funcție de desimea și lungimea părului) care se omogenizează în palme și apoi se aplică pe lungimi și pe vârfuri. Nu puneți prea mult produs crezând că va avea un efect mai pronunțat, pentru că îl veți încărca inutil, și va părea că e nespălat.

Cremă/spray pentru definirea buclelor

După cum se și numește, acest produs este conceput pentru cei cu păr ondulat, care vor să aibă bucle definite și ordonate. Periatul va fi mult mai ușor, și părul va fi mai strălucitor și mai moale. Nu uitați că nici un produs nu va face minuni, el doar vă va ajuta la coafat. Dacă doar aplicați crema/spray-ul sau un alt produs, acesta nu va acționa singur, ci doar va pregăti părul.

Ser/ulei anti-frizz

Acest produs poate fi folosit atât pe părul zvântat, cât și pe cel uscat, după ce a fost aranjat în prealabil. Dacă îl aplicați înainte de coafat, va hidrata părul, lăsându-l mai moale, dacă hotărâți să îl folosiți pe părul uscat, veți reuși să vă păstrați coafura mai mult timp, dându-i și strălucire. În general, aceste produse sunt foarte hrănitoare, nefiind nevoie să folosiți decât o cantitate mică, pentru a fi repartizat pe tot părul. Uleiurile în special sunt concentrate, iar dacă încărcați părul prea tare, nu veți obține decât un aspect de păr îngrășat. Așa că totul trebuie să fie cu măsura.

Share Buttoncoded by nessus

2 comments

  1. Teddy mi poti da si mie un sfat privind sampoane pentru par ondulat?eu nu il am asa uscat…sunt fericita din acest punct de vedere,dar totusi vreau sa-mi cumpar ceva special pentru bucle perfecte..un sampon…Ms anticipat!

  2. Teddy, mulțumesc! 🙂

Scroll To Top