You are here: Home / Produse par / Noua gamă vedetă de la Kerastase
Noua gamă vedetă de la Kerastase

Noua gamă vedetă de la Kerastase

Deși nu am obiceiul să promovez un brand sau altul, de data asta am să fac o excepție. De ce? Pentru că aceste produse noi pur și simplu m-au impresionat prin efectul pe care îl lasă părului.

Gama se numește Couture Styling iar Kate Moss este imaginea emblemă. Colectia este împarțită în două – una se ocupă de ‘construcția’ părului, iar cealaltă de finisarea lui.

Cele cinci produse din gama de construcție se pot folosi pe părul umed, și ele sunt: o spumă pentru volum – mousse bouffante (conferă volum de la rădăcini și până la vârfuri), un gel pentru volum de la rădăcină – lift vertige, o spumă pe bază de apă pentru bucle sculptate – boucles d’art, un spray – spray a porter, care oferă acel look de plajă, ușor dezordonat, și nu în ultimul rând gelul sau baza de coafat – forme fatale, pentru un look de lungă durată.

Pentru faza de finisare avem o ceară modelatoare – short mania, fixativul cu difuzie micro-fină – laque couture, și șamponul uscat texturizant sub formă de spray pudră – powder bluff.

Ce aduce nou această gamă atât de mediatizată în ultima vreme? În primul rând, aceste produse îmbracă firul de păr cu un strat extensibil, care îl susține, fără a-l încărca și înțepeni. Filtrele UV pentru protecția culorii și xiloza termoprotectoare sunt alte calități ale acestora. Nu în ultimul rând, texturile și parfumul delocat te vor îmbia să le folosești și poate chiar să devii dependentă de ele. Eu sunt deja 🙂

Share Buttoncoded by nessus

One comment

  1. si eu! de look-ul de plaja! asteptam produsul asta de 2 ani!

Scroll To Top