You are here: Home / Intretinerea parului / Hidratarea parului ondulat natural sau al celui foarte deshidratat
Hidratarea parului ondulat natural sau al celui foarte deshidratat

Hidratarea parului ondulat natural sau al celui foarte deshidratat

Cum avem grijă să ne hrănim părul pe timpul iernii, mai ales dacă firul este uscat, deshidratat și sensibil? Cu totii știm că firul de păr conține apă. Dacă îl expunem la temperaturi joase (care coboară chiar și sub zero grade Celsius), proprietățile firului se schimbă: nu mai este la fel de flexibil, dimpotrivă, devine casant.

Eu v-aș sugera ca măcar o dată pe săptămană să vă luați puțin timp pentru a vă face un tratament hidratant și intens. Ce presupune el? Alegeți șamponul cu care vă spălați de obicei și spălați părul de două ori. Aplicați apoi o mască hidratantă (de preferat dintr-o gamă profesională) si repartizați-o pe păr cât mai uniform posibil (dupa ce părul a fost stors de apă). Masați șuvițele de păr, apoi luați un prosop uscat, înfășurați-l cât mai strâns pe păr, iar apoi puneți jetul de apă pe el (mai caldă ca de obicei) și lăsați sa curgă apă din belșug, timp de 1-2 minute. Îndepărtați prosopul și clătiți încă puțin. Veți observa că părul este mai mătăsos și mult mai ușor de coafat.

Ca produse de styling, v-aș sugera să optați pentu creme de netezire/hidratare dar care să conțină și protecție termică. La sfârsit aplicați un ulei pentru o finisare maximă.

Vă doresc o iarna frumoasă cu sărbători fericite !

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top