You are here: Home / Coafat / Coafuri la premiile oscar 2014
Coafuri la premiile oscar 2014

Coafuri la premiile oscar 2014

Deși premiile Oscar au avut loc cu mai bine de două săptămâni în urmă, lumea de la Hollywood (și nu numai) încă vorbește de rochiile, coafurile și makeup-ul vedetelor, pentru că ele vor fi cele care vor da tonul trendurilor de anul acesta.

Am rămas surprinsă să văd cât de mult s-a trecut în ultima vreme la look-ul natural, clasic, care nu se demodează niciodată. A trecut vremea aparițiilor șocante, a machiajului strident, cel puțin pe covorul rosu, la astfel de premii.

Cele mai multe vedete au optat pentru părul lăsat pe spate (Angelina Jolie, Jennifer Garner, Naomi Watts), sau într-o parte, în bucle retro (Sandra Bullock, Jessica Biel, Kate Hudson).

Două dintre coafuri mi-au atras atenția, pentru că au fost perfect adaptate la întregul look al vedetelor care le-au purtat – Maria Menounos și Olivia Wilde. Deși unora poate li se pare nepotrivită o împletitură pe covorul roșu, aceasta preconcepție a fost clar demontată cu această ocazie. Olivia Wilde a arătat excepțional cu cocul voluminos și lejer, care i-a pus în valoare trăsăturile feței și care i-a completat look-ul minunat.

Senzația ultimelor săptămâni este Lupita Nyong’o pentru că, deși are părul foarte scurt, ne uimește de fiecare dată cu câte o nouă coafură sau un nou accesoriu, care o scoate din banal. La oscaruri, a purtat o bentiță marca Fred Leighton deosebit de elegantă.

Deși are părul scurt, Jennifer Lawrence (cât și Portia de Rosi) a avut părul aranjat spre spate, cu volum în top, extrem de potrivită cu rochia roșie, fără bretele.

Am făcut mai jos o selecție cu cele mai reprezentative coafuri ale premiilor de anul acesta, sper să vă placă 🙂

[responsive_gallery gallery = 2]
Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top