You are here: Home / Tunsori / Bretonul care ti se potriveste
Bretonul care ti se potriveste

Bretonul care ti se potriveste

Cum alegem bretonul potrivit pentru forma feței noastre?

De fiecare dată când cineva își dorea o schimbare, și lua în calcul un posibil breton, venea automat și întrebarea: “ce breton crezi că mi s-ar potrivi cel mai bine?” Pe langă trăsăturile feței care (uneori) sunt evidente, trebuie să luam în calcul atât personalitatea persoanei în cauză cât și disponibilitatea ei de a-și aranja podoaba capilară.

Pentru a da un răspuns cât mai exact celor care își doresc un breton, am să enumar cele mai des întâlnite forme ale feței, și liniile ce li se potrivesc cel mai bine.

Fața în formă de inimă: poți să distragi atenția de la bărbia mai proeminentă fie cu un breton drept, nu foarte lat, dar filat, fie cu unul ușor asimetric, dar tot scurt (deasupra nasului).

  1. Fața rotundă: aici ai nevoie de linii geometrice care să alungească fața, cum ar fi un breton într-o parte ușor filat.
  2. Fața alungită: are nevoie de îmblanzirea trăsăturilor, printr-un breton mai lung care să acopere fruntea proeminentă.
  3. Fața în formă de pătrat: are de asemenea nevoie de o îndulcire a liniilor , deci un breton potrivit ar fi cel filat, care să poată fi purtat atât cu cărare pe dreapta cât și pe stânga; o altă variantă ar fi bretonul mai lung care s-ar potrivi perfect.
  4. Fața în formă de triunghi: ai nevoie de un breton care să dea ‘greutate’ frunții pentru a atrage privirea de la bărbia mai ascuțită; un breton drept, plin, chiar nefilat, s-ar potrivi ca o manușă.
  5. Fața ovală: am lăsat-o la urmă pe aceasta pentru că cei care dețin trăsăturile feței ovale sunt cei mai norocoși, ca urmare, nu trebuie să se întrebe ce anume li s-ar potrivi pentru că pot alege orice tip de breton își doresc.

Lasă-ți imaginația să lucreze (sau pe cea a stilistului tău) și fă-ți o programare 🙂

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top