You are here: Home / Parul si evenimentele speciale / Beauty event @ Hotel Capital Plaza
Beauty event @ Hotel Capital Plaza

Beauty event @ Hotel Capital Plaza

Acum că a sosit și primăvara, am hotărât împreună cu Capital Plaza să organizăm un eveniment prin care să facem cunoscute tendințele pentru anul 2013, atât în materie de hairstyling, cât și în makeup. Dupămasa zilei de 6 martie a fost de excepție, evenimentul începând cu un cocktail, urmat de o prezentare făcută de Adina Buzatu legată de tendințele vestimentare ale acestui an. A urmat apoi secțiunea dedicată părului în care am ales trei modele din sală pe părul cărora am realizat coafuri ușor de obținut acasă, inspirate din tendințele acestui an, dar adaptate la viata de zi cu zi de la birou și nu numai. Prima a constat într-un coc tip ‘’banană’’ care poate fi purtat la birou și care poate fi transformat ușor într-o coafură de seară (în cazul în care este nevoie). Asa cum spuneam și în articolele precedente, împletiturile sunt la mare căutare anul acesta, asa că celui de-al doilea model i-am făcut o împletitură “în cascadă” (acesta e numele ales pentru tipul respectiv de împletitură). Cocurile joase, la baza gatului, au fost aproape omniprezente pe catwalk-urile internaționale. Cum se pot obține ele ? Se prinde părul într-o coada, iar apoi există două variante : fie împărțiți coada în două, și legați cele două șuvițe așa cum ați lega doua fire de ață, fie realizați un nod clasic, iar vârfurile le prindeți cu o agrafă sub coc.

După fiecare exemplificare, atât la păr cât și la makeup, invitatele au avut posibilitatea să ceară informații suplimentare sau să li se lămurească orice nedumerire legată de subiect, și nu numai.

Ambianța a fost una foarte destinsă, gazdele – Capital Plaza – creând o atmosferă prietenoasă și caldă. La sfârșit a existat și o tombolă, oferindu-se diverse premii și cadouri, astfel încât fiecare participantă să simtă că luna martie este într-adevăr luna noastră, a femeilor 🙂

capital_plaza

Picture 2 of 14

Share Buttoncoded by nessus

Comments are closed.

Scroll To Top